Prosze o rejestrację :)
No właśnie trzeba umonic pozycje naszej gildii. Ciesze się, że doszedłem na początku jej istnienia bo będe miał szansę obserwacji jej rozwoju
Ps. Mam propozycje lekkiej zmiany pelerynki. Otóż chodzi o to żeby dodać jakiś kolorek. Najleoiej jakiś ciemny np. Czerwony, albo brązowy
Sparrow napisał:
No właśnie trzeba umonic pozycje naszej gildii. Ciesze się, że doszedłem na początku jej istnienia bo będe miał szansę obserwacji jej rozwoju
Ps. Mam propozycje lekkiej zmiany pelerynki. Otóż chodzi o to żeby dodać jakiś kolorek. Najleoiej jakiś ciemny np. Czerwony, albo brązowy
Daj kase a zmienimy XD.
Co do rekrutacji, żeby nie zaśmiecać tematu, proszę wszystkich, nie zapraszajmy byle kogo, mamy bardzo serdeczną ekipę, wiele pomocy, przynajmniej dla mnie - początkującego i nie chciałbym żeby to uległo zmianie, przez kilku głupich szczeniaków [brzydko mówiąc]
Także zapraszajmy ale po krótkiej rozmowie rozpoznawczej i nie kogo popadnie
taka mała prośba
pozdrowienia
Bardzo celna uwaga. Jeśli nasza gildia ma być zgraną ekipą na której można polegać wypadałoby wiedzieć kogo zapraszamy w nasze szeregi. Myślę, ze póki co tak właśnie jest i wszystko idzie w dobrym kierunku